Är det dags för ett release-party? Ska bandet ordna ett event? Då kan det vara smart att dekorera festen i enlighet med bandets stil. Tuff rock, rosa bubbelgumspop, cool country – varje genre har sin look och attityd – och lika många maträtter och drycker.

Genom att gå in på partykungen.se kan du hitta massor med bra och roliga dekorationer till bandeventet till bra priser. Från LED-stavar och självlysande armband i 80-tals eller ravestil till gothkostymer och amerikanska flaggor och cowboyhattar med den svenska flaggan för westernmusik eller EPA-dunk – utbudet är enormt!

Satsa på stilen i mat och dryck

Även det som ska förtäras på festen kan gå i bandets tema. Det finns olika slags glas beroende på vad som ska drickas, vinhållare som ser ut som musiker, kylskåp som liknar Marshall förstärkare och brandsläckare med Jack Daniels-tema – perfekt för hårdrockare eller band med glimten i ögat.

För yngre musikstilar krävs yngre dekoration. Här kan det passa med tallrikar och muggar med Unicorn rema, glittriga ballonger, gulliga tårtfat och kristalldiamanter som kan läggas på marbordet. Är det ett pridevent som bandet ska spela på? Då finns det massor av föremål med regnbågsflaggan som sätter stämningen perfekt för alla deltagare.