Att gå på konsert är sommarens höjdpunkt för många. Man vill att upplevelsen ska bli så bra som möjligt och då gäller det att planera. Inte minst bör man välja kläder som passar till konserten och som man får självförtroende av.

För kvinnor

Den ultimata klädseln för kvinnor som ska gå på konsert är en läcker klänning. Det finns många snygga sommarklänningar att välja på. De flesta konserter sker dessutom under sommaren då det är mycket varmt och därför kan det vara skönt att ha på sig en klänning. En del sommarklänningar passar bättre till olika konserter beroende på färg och modell. Om du ska gå på en rockkonsert så kan du välja en svart klänning. På en konsert med reggaemusik kan det passa bättre med en färgglad klänning.

För män

Det är viktigt att känna sig bekväm i kläderna man valt när man ska gå på konsert. Men man vill såklart även se bra ut. För män kan det passa bra att klä sig ledigt med ett par snygga shorts om det är varmt. Om du vill se lite extra festlig ut så kan du komplettera utstyrseln med en modern keps eller kanske en scarf.